polymer clay works

L’argila polimèrica és un compost polimèric flexible, que es pot mesclar molt fàcilment i que endureix després de la cocció

El que fa l’argila polimèrica especial és la seva versatilitat. Es pot trobar en molts colors diferents i també es pot barrejar entre ella per crear els propis colors. És perfecte per a l’escultura, per crear perles o joies, per cobrir coses o per combinar amb materials com alumini, perles, vidre i molts altres.

Després de coure (es pot fer a casa, en un forn convencional) es torna un material suficientment dur per poder-lo tallar, foradar, pintar, estampar, fregar i polir.

Hi ha moltes marques diferents d’argila i cada una d’elles té les seves pròpies característiques.

La arcilla polimérica es un compuesto polimérico flexible, que se puede mezclar muy fácilmente y que endurece después de la cocción

Lo que hace la arcilla polimérica especial es su versatilidad. Se puede encontrar en muchos colores diferentes y también se puede mezclar entre sí para crear los propios colores. Es perfecta para la escultura, para crear cuentas o joyas, para cubrir cosas o para combinar con materiales como aluminio, abalorios, vidrio y muchos otros.

Después de cocer (se puede hacer en casa, en un horno convencional) se vuelve un material suficientemente duro para poderlo cortar, taladrar, pintar, estampar, lijar y pulir.

Hay muchas marcas diferentes de arcilla y cada una de ellas tiene sus propias características.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s