sobre Buna & Alkarfa

Buna & Alkarfa

Cafè i canyella

Els nostres treballs estan fets amb argila polimèrica que és un material molt polivalent i durador. Els colors no s’alteren amb el pas dels anys, al tacte són com el d’una resina sintètica, i poden ser més o menys brillants, més o menys suaus, segons l’acabat que s’hagi donat a les peces.

Totes les peces són exclusives, úniques, de gran valor i fetes completament a mà.

Utilitzem diferents tècniques: modelat, volums, millefiori, mica shift, mocume gane, transferències… i les nostres pròpies versions d’aquestes tècniques i d’altres. Els acabats de les peces presenten una suavitat al tacte i una brillantor molt natural que s’aconsegueix fregant-les i polint-les. Altres peces s’han d’acabar, per la tècnica emprada, aplicant-hi una mena de vernís que les protegeix i els dóna brillantor alhora. Id’ altres tenen un acabat texturitzat, totalment rugós o combinat amb l’acabat suau i brillant del polit.

Fem un treball molt variat, sempre explorant nous horitzons, en constant aprenentatge i obertes a un món d’infinites possibilitats.

Si t’interessa alguna de les peces exposades o ens en vols encarregar una especialment dissenyada per a tu ens pots contactar a buna.amb.alkarfa@gmail.com.

Café y canela

Nuestros trabajos están hechos con arcilla polimérica que es un material muy polivalente y duradero. Los colores no se alteran con el paso de los años, al tacto son como el de una resina sintética, y pueden ser más o menos brillantes, más o menos suaves, según el acabado que se haya dado a las piezas.

Todas las piezas son exclusivas, únicas, de gran valor y hechas completamente a mano.

Utilizamos diferentes técnicas: moldeado, volúmenes, millefiori, mica shift, mocume gane, transferencias … y nuestras propias versiones de estas técnicas y otras. Los acabados del las piezas suelen ser lijando y puliendo que les da una suavidad al tacto impresionante y un brillo muy natural. Otras piezas se han de acabar, por la técnica empleada, aplicando una especie de barniz que las protege y les da brillo a la vez. Y otras tienen un acabado texturizado, totalmente rugoso o combinado con el acabado suave y brillante del pulido.

Hacemos un trabajo muy variado, siempre explorando nuevos horizontes, en constante aprendizaje y abiertas a un mundo de infinitas posibilidades.

Si te interesa alguna de las piezas expuestas o nos quieres encargar una especialmente diseñada para ti nos puedes contactar a buna.amb.alkarfa@gmail.com.

____________________________

Molts cops ens pregunten pel significat del nostre nom. Doncs us faig una entradeta per explicar-ho. És molt senzill. Buna significa cafè en amarinha, una de les llengues que es parlen a Etiòpia. I Alkarfa és canyella en àrab i en tashelheit, una de les llengues amazigues que es parla a l’Alt Altes marroquí. Les dues creadores que formem Buna&Alkarfa tenim llaços que ens uneixen fortament amb Etiòpia i amb el Marroc. Així que som Cafè & Canyella.

I per si encara no heu probat el cafè amb canyella…. poseu un polsim de canyella junt amb el cafè molt a la cafetera (sigui de filtre, italiana o exprés) i  veureu quina maravella, no necessitareu afegir-hi sucre !!

cofee cinnamon
Muchas veces nos preguntan por el significado de nuestro nombre. Pues os hago una entradilla para explicarlo. Es muy sencillo. Buna significa café en amarinha, una de las lenguas que se hablan en Etiopía. Y Alkarfa es canela en árabe y en tashelheit, una de las lenguas amazighs que se habla en el Alto Altas marroquí. Las dos creadoras que formamos Buna & Alkarfa tenemos lazos que nos unen fuertemente con Etiopía y con Marruecos. Así que somos Café & Canela.

Y por si todavía no habéis probado el café con canela …. poner una pizca de canela junto con el café molido en la cafetera (ya sea de filtro, italiana o expreso) y veréis que maravilla, no necesitaréis añadirle azúcar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s