Buna & Alkarfa

Molts cops ens pregunten pel significat del nostre nom. Doncs us faig una entradeta per explicar-ho. És molt senzill. Buna significa cafè en amarinha, una de les llengues que es parlen a Etiòpia. I Alkarfa és canyella en àrab i en tashelheit, una de les llengues amazigues que es parla a l’Alt Altes marroquí. Les dues creadores que formem Buna&Alkarfa tenim llaços que ens uneixen fortament amb Etiòpia i amb el Marroc. Així que som Cafè & Canyella.

I per si encara no heu probat el cafè amb canyella…. poseu un polsim de canyella junt amb el cafè molt a la cafetera (sigui de filtre, italiana o exprés) i  veureu quina maravella, no necessitareu afegir-hi sucre !!

cofee cinnamon
Muchas veces nos preguntan por el significado de nuestro nombre. Pues os hago una entradilla para explicarlo. Es muy sencillo. Buna significa café en amarinha, una de las lenguas que se hablan en Etiopía. Y Alkarfa es canela en árabe y en tashelheit, una de las lenguas amazighs que se habla en el Alto Altas marroquí. Las dos creadoras que formamos Buna & Alkarfa tenemos lazos que nos unen fuertemente con Etiopía y con Marruecos. Así que somos Café & Canela.

Y por si todavía no habéis probado el café con canela …. poner una pizca de canela junto con el café molido en la cafetera (ya sea de filtro, italiana o expreso) y veréis que maravilla, no necesitaréis añadirle azúcar!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s